Båter

De fleste båtfabrikker har startet enten i en kjeller, eller i en garasje eller en låve. Marino ble startet i 1958 av Tor-Björn Fagerström i en kjeller i Kulosaari . Han var kjemiingeniør, og jobbet i den tiden for Bensow, der de fant det nye materialet, glassfiber, interessant.

  

 Han var båtentusiast og ønsket å bruke dette materialet for båtbygging. Den grunnleggende kunnskapen kom fra en venn i Sverige, og han begynte tidlig å bygge en yawl i kjelleren hans.

Marino rundet 50 år den 13. februar 2009. I ære av jubileumsåret, lanserte Marino en ny serie med APB (All Purpose Boat), den første båten av samlingen er APB 27, ble avduket på Boat Show 2009.

Marino har lang erfaring, og er kjent for sine ekte kvalitetsprodukter. De er blandt verdens eldste båtprodusenter av glassfiber, og du kan alltid stole på deres kompetanse og båtbyggerkunst. Det beste innen Finsk håndverk!

   

Båtene har også utmerkede sjøegenskaper – uansett værforhold. Her får du mye for pengene! Marino varemerke garanterer for de beste allværsbåter for seriøse båteiere, både for yrkes- og fritidsbåtførere.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter