MARINO APB 27

Marino APB 27

Marino kombinerer sin 50 årige erfaring i bransjen med den nyeste teknikken, inovasjoner og patenterte løsninger og har gjordt båtfolkets drøm til virkelighet! Den Finske båtbyggerkunstens nye stjerne lyser klart.

Den nye båten i sin klasse APB – All Purpose Boat – som virkelig står for sitt navn er klar! Båten passer til alle værtyper: fra fiske og fritid til transport mellom fastlandet og hytta i skjærgården.

Båtlivets vaner er i ferd med å endres og båtenes bruksmønster fornyes. Alt fler vil kjøre båt både på dagsturer eller korte strekk. Man vil fiske og drive vannsport uten å fire på komforten. Den nye geniale Marino All Purpose Boat APB passer perfekt til den urbane båtentusiasten som vil ha en flerbruksbåt. Med et trykk på bryteren forvandles båten fra en lukket båt til en åpen daycruiser. Med sine multifunksjoner er båten en trygg og romslig farkost i skjærgården.

3 Kabiner gjør at 4 personer kan overnatte komfortabelt. En sidekabin på hver side akter.

Walk-around – Til fiske, dykking og vannsport.
Hard-top – Til dager med grått vær.
Day-cruiser – Til sommerlige dager.
Cabriolet – Romslig båt

Walk-around

Er du fisker, dykker eller liker du vannsport. Trenger du en transportbåt? Marino APB passer til alt! Ettersom båten er åpen og har et multifunksjonellt akterdekk kan man bevege seg fritt i hele båten.

Til sjøss kan være plutselig slå helt om – da vil du sette pris på Marino APB`s finurlige løsninger. Med ett knappetrykk blir day-cruiseren forandret til en kabinbåt.

Den robuste Marino APB er håndbygget i Finland. Båten transporterer trygt både mennsker og gods. T.o.m en minitraktor er det plass til på akterdekket.

Day-cruiser  –  APB Cabriolet

Cabriolet? Javisst!  Taket og glassbakveggen åpnes med et knappetrykk og hele glassbakveggen glir ned under akterdekket. I den romslige båten finnes det plass til det meste, alt fra dykkerutstyr til golfbagger. En seil-jolle kan hendig plasseres på akterdekket.

Det elektriske taket og bakveggen beskytter cabinen. Cabinens bakvegg av glass glir ned under akterdekket med et knappetrykk. Komfort ombord: Det elektriske taket åpnes på to forskjellige steder og alle glassflater er av herdet glass. Frontvinduet har en stor kraftig vinduspusser med spylesystem fra ferskvann. Det åpne taket gjør man også kan kjøre båten i oppreist stilling. Førersete for to personer. Justerbart kartbord. Kartplotter som standard. Ledbelysning.

Hard-top

Etter en solfylt dag forvandles bten til en cabinbåt med sittegruppe. Under førerstolen finns et kjøleskap med fryseboks, en liten vask med varmt og kaldt vann samt et kokeapparat levers som ekstrautstyr. Spyletoalett med septikktank og mulighet til å henge fra seg klærne er luksus på mange båter. Store lagringsrom finnes under setene. Gennom å svinge førersete får salongen sitteplass til seks personer.

Hand Made In Finland!

Marino APB produseres med 50 års erfaring. Man har strevet seg til å velge økologiske alternativ gjennom hele produksjonsprosessen. Marino båtene produseres i fabrikken som er økologisk oppvarmet. Båtverden kjenner til Marino – det er båter som har mange finurlige patenterte løsninger. Marino APB er en praktisk multifunksjonell båt som skiller seg klart fra mengden. Båten er produsert for hånd, full av nye funksjonelle løsninger. Håndarbeid = Kvalitet!

Komfort! Matrialene i kabinen er dyrket Caya Mahogny. Overflatene er vokset med miljøvennlig voks og er lette og vedlikeholde. Den store sittegruppen tar inntil 8 personer. Minikjøkken: Kjøleskap med fryser. Spyletoalett. Kabinene har soveplass for 2-4 personer i tre avskilte kabiner. Marino APB gjør båtturen enkel. Båten passer også for handikappede.
Lavutslipp, går mykt i sjøen, økologisk. Diesel eller Bensin. Bruker svært lite drivstoff i forhold til størrelsen. Ingen kalesjer – båten stenges med glasstaket og sine dører med en trykknapp. Farge: Grå Metallic-flake. Båten er laminert for hånd.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter